SECURITY SERVICE

Видеонаблюдение

видеонаблюдение
   Какво трябва да знаем за видео контрола на нашия, дом, офис или друг обект !
  • Монтирането на система за видеонаблюдение е другия основен компонент на домашната охрана, чрез поставянето на охранителни камери може да наблюдавате дома си по всяко време, независимо къде се намирате.
  • Отдалеченият достъп през интернет ви дава спокойствието, че знаете какво се случва вкъщи дори и да отсъствате.
  • Системата за видеонаблюдение съхранява пълен запис на случило се алармено събитие, това може да се окаже много полезно за залавянето на виновниците.
  • Системата за видеонаблюдение записва само когато е активирана и засече движение, може изцяло да се деактивира по желание.
  • Видео наблюдението ще бъде удостоверено с охранителни стикери, за да сме коректни към крадците и да се откажат от работа по обекта своевременно, ако все пак решат да проникнат най-вероятно ще се маскират, за да не бъдат разпознати от камерите, чрез системата за видеонаблюдение + охранителната система, веднага ще се установи какво се случва в обекта, при наличието на двете системи за сигурност дори да се проникне в обекта, времето за действие на престъпниците е съвсем малко, при липса на системи за сигурност, крадците ще могат на спокойствие да си работят с часове, т.е. да крадат.